Sponsoren

Als u Štěsti een warm hart toedraagt en dat tot uitdrukking wil brengen door een kleine bijdrage te doen dan treft u onderstaand een opsomming met uitleg over de diverse mogelijkheden daartoe aan. Blaaskapel Štěsti is u voor elke bijdrage zeer erkentelijk!

Wat zijn de mogelijkheden? U kunt zich aanmelden als:

  • vriend van Blaaskapel Štěsti.

Hiervoor wordt uw persoonlijk via e-mail op de hoogte gehouden door regelmatige nieuwsbrieven over het reilen en zeilen van uw favoriete blaaskapel! Als vriend vragen wij u een jaarlijkse bijdrage van € 10,00.

  • donateur van Blaaskapel Štěsti

Hiervoor wordt uw persoonlijk via e-mail op de hoogte gehouden door regelmatige nieuwsbrieven over het reilen en zeilen van uw favoriete blaaskapel! Als extra kan uw naam als donateur vermeld worden op onze website www.stesti.nl. Als donateur vragen wij u een jaarlijkse bijdrage van € 25,00.

  • sponsor van Blaaskapel Štěsti

Hiervoor wordt uw persoonlijk via e-mail op de hoogte gehouden door regelmatige nieuwsbrieven over het reilen en zeilen van uw favoriete blaaskapel! Uw naam als sponsor – of indien u als sponsor een bedrijf heeft uw bedrijfslogo inclusief link – kan op onze website www.stesti.nl vermeld worden. Maar daarnaast krijgt u een persoonlijke uitnodiging voor ons jaarlijkse kapellenfestival met 2 gereserveerde plaatsen! Als sponsor vragen wij u een jaarlijkse bijdrage van € 50,00.

Meld u nu aan en stuur een e-mail naar vrienden@stesti.nl, met vermelding van uw naam, adres en het bedrag dat u wilt overmaken. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

Wij bedanken u uiteraard voor elke vorm van  bijdrage. Iedereen en elk bedrag is welkom!