Over Ons

Muzikanten die er net “iets” extra’s voor willen doen. Dat zijn vaak toch de muzikanten die deze muziek net iets anders aanvoelen en daardoor ook weten hoe deze muziek gespeeld dient te worden. Blaaskapel Štĕsti zal er naar streven om in hun muziek, de typische Tsjechische “drive” of interpretatie te spelen en dat kan alleen met de juiste mensen en op de juiste manier van repeteren. Lees meer over de oprichting van Štěsti

Štěsti beperkt zich tot de instrumentale kant van de tsjechische muziek en wij spelen graag uit het grote aanbod van prachtige nummers van oa. Prajka, Ondrusek, Kubes, Kamenik en Prohazska. Soms een uitstapje naar de andere kant van de Tsjechische grens, want ook in Oostenrijk kennen ze de typische Tsjechische drive, zoals je kunt horen in de arrangementen van Zsivkovits en Servit. We kennen onze beperkingen maar leggen de lat op een dermate hoog niveau dat alle muzikanten wel het beste naar boven moeten halen.

Wij zijn nog op zoek naar uitbreiding van onze kapel en dit dient bij voorhand een verbetering te zijn, te passen in de groep en dus niet alleen een aanvulling. Daarom zullen we hier positief kritisch naar blijven kijken. Voor meer informatie hierover, zie onze vacatures.

Wij repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Boxmeer.
Voor diegene die ons graag wil horen of uitnodigen voor een optreden verzoeken wij het contactformulier op deze site in te vullen.